Handelsbetingelser

Generelle informationer om køb for Tornby Strand Camping

Salg og levering

I det følgende vil du finde nyttige oplysninger om brug af bestilling og online booking. Du kan læse om, hvordan vi behandler dine oplysninger, hvordan du modtager en kvittering for et køb og meget mere.

Betaling

Alle priser i online bookingsystem er ligesom alle andre steder på hjemmesiden skrevet i danske kroner, inklusive moms og alle afgifter med mindre andet er angivet og klar i den situation. Priserne angivet i euro er vejledende.

Online Betaling sker ved hjælp af en af de accepterede betalingskort / kreditkort til online booking, herunder Visa, Mastercard og Diners. (Vi venligt minder om, at når man betaler med et kreditkort kan der tilføjes et tillæg.)

Ved bestilling direkte pr, mail, telefon eller personligt, fremsendes der efter bestilling en bekræftelse på mail, med betalings og leveringsbetingelser.

Informationer om handel på internettet

Du kan trygt handle på internettet gennem vores online bookingsystem. Du er som forbruger som udgangspunkt sikret i forhold til eventuel misbrug af dit kreditkort på nettet, derfor er der ikke nogen selvrisiko ved misbrug af dit betalingskort via internettet. Du kan læse mere om, hvordan du som forbruger skal forholde dig til betalinger på nettet på følgende hjemmesider: www.betaling.dk, www.fdih.dk.

Ændring af booking

For ændring af Booking skal du kontakte Campingpladsen pr. mail hurtigst muligt

Forsendelse og levering

Ved bestilling vil du ved booking og betaling af en hytte, et værelse, en plads til eget telt, eller en plads til egen campingvogn eller autocamper, få forevist/tilsendt en Booking bekræftelse/kontrakt fra Tornby Strand Camping, hvori regnskabet for dit køb fremgår. Kontrakten kan printes ud fra hjemmesiden efter gennemført booking, og fremsendes ligeledes via e-mail umiddelbart efter købet, hvis korrekt e-mailadresse er oplyst af køber.

Levering af det bestilte produkt sker ved ankomst hos Tornby Strand Camping på ankomstdagen (og afsluttes ved afrejse på afrejsedagen). Begge disse tidspunkter oplyses i den ovennævnte kontrakt. Det bestilte produkt kan ikke overdrages til andre eller ombyttes til kontanter. Er der i bookingen opgivet en bestemt plads, forbeholder Tornby Strand Camping, sig ret til at flytte den bestilte booking, til en anden plads / udlejnings enhed af samme type i samme periode.

Fortrydelsesret og refusion

Du har mulighed for at annullere din booking på følgende vilkår:

Ved afbestilling mere end 30 dage før ankomst, godtgøres hele pakkeprisen, dog trækkes: camping kr. 300,00/Hytter og værelser kr. 700,00 i afbestillings gebyr.
Ved afbestilling senere end 30 dage før ankomst, godtgøres 50 % af opholdets pris, dog ikke afbestillings gebyret på: camping kr. 300.00 / Hytter og værelser kr. 700,00

Ved for sen betaling forbeholder vi os ret til at annullere bookingen. Er man startet på sin ferie hos os, er den bookede periode bindende og kan ikke overdrages til andre.

Registrering af oplysninger

Tornby Strand Camping registrerer dit navn, din adresse, din e-mail samt andreoplysninger afgivet i forbindelse med købet i sit kundekartotek. Oplysningerne videregives ikke, men Tornby Strand Camping beholder registreringen i 5 år.

Tornby Strand Camping anvender serverside cookies og en sikker forbindelse til at skabe sikkerheden om de oplysninger, som du afgiver på siden.

Ved betaling med kreditkort sker registreringen via en sikker server, hvor oplysningerne krypters før de sendes over internettet.

Tornby Strand Camping tager forbehold for pris fejl i online booking, det er således altid de oplyste priser på hjemmesiden, der er gældende.

Reklamations behandling

Hvis du af en eller anden grund ikke modtager din kontrakt, som bekræfter dit køb, og du ikke har modtaget en fejlmeddelelse fra systemet, så kan du skrive til nedenstående adresse eller telefonnummer.

Klager over bookingforløbet, selve bookingen eller produktet (opholdet) skal ske indenfor rimelig tid, efter du har opdaget fejlen eller burde have opdaget fejlen ved almindelig gennemgang af din kontrakt. Du kan klage skriftligt eller mundtligt. Ét år efter modtagelsen af varen (opholdet) ophører retten til at klage i henhold til Købelovens §83, stk. 1, medmindre andet er aftalt.

Når Tornby Strand Camping modtager din klage over en vare, behandles klagen hurtigst muligt. Tornby Strand Camping vil tage stilling til om den modtagne vare skal refunderes, ombyttes eller om der skal gives prisnedslag.

Virksomheds oplysninger

Tornby Strand Camping
Strandvejen 13
9850 Hirtshals
Danmark

+45 98 97 78 77
mail@tornbystrandcamping.dk

CVR.: 33437048

derfor