Campingplads i Nordjylland, Hirtshals, Familiecamping og for voksne der vil have god plads

Camping på Tornby Strand Camping

Ferie og afslapning i dejlige omgivelser i Nordjylland

Vores campingplads har ca. 400 pladser til campingvogn, telt eller autocamper, fordelt over et 100.000 m2. stort område. Der er stor mulighed, for at finde en plads, der passer til netop din ferie. Der er pladser, hvor der er ro og fred. Plads til fællesskab. Der er pladser til børnefamilien ved legepladsen, så kan du holde øje, med børn eller børnebørn.

Der er gode muligheder, for det voksne par, der ønsker gode faciliteter og godt med plads.

Vi har 3 servicebygninger fordelt på pladsen. Der er familierum, badefaciliteter og en stor dejlig legeplads. Vi har indendørs og udendørs svømmepool, minigolf og hvad, der eller hører til, en moderne campingplads.

Campingpladsen har butik, med morgenbrød, kaffe, madvarer, kolde øl og vand til fornuftige priser. Vi har Pizza Take Away. Der er flere spisemuligheder i området: Overfor campingpladsen på Hotel Strandlyst, ved siden af pladsen på Mormors sommercafe og nede ved stranden Restaurant Munchs med udsigt over havet.

Åbent hele året, se mere om vintercamping: TRYK HER

Campingplads ved vestkysten i nordjylland

Gå afstand til Vesterhavet og den dejlige Tornby strand. Stranden og naturen byder på mange oplevelser til dem der ønsker at nyde Vestkysten. Kun 5 km til havnebyen Hirtshals. Cykelsti hele vejen til Hirtshals, Hjørring, Løkken.

Tornby klitplantage ligger mellem campingpladsen og stranden. I plantagen er der afmærket ruter for cykel og vandrestier. Der er en af landets bedste Mountainbike ruter i plantagen.

Campingplads Nordjylland, Hjørring - Hirtshals

Dejlige store pladser nogle i solen andre i skygge. Vi finder pladsen der passer til dig og din familie.

Der er mange vandposter fordelt godt rundt på pladsen. Pladserne er af forskellige størrelser med de fleste er 10 meter eller mere i bredden. Brede veje så der er plads til bilen og du nemt kan få campingvognen ind og ud af pladsen.

Strømplads på tornby strand camping i hirtshals

Standard plads med Strøm

Plads til campingvogn, telt, teltvogn, autocamper.  Pladserne er vores almindelige standpladser. De fleste er ca. 10×10 meter og med 220 v / 10 A strømtilslutning. Du kan vælge en plads tæt ved bygninger, legeplads eller pladser i “voksenområde” med mere fred og ro.

Vi har 262 standard pladser med strøm. Heraf er der 50 som også kan benyttes i Vinterperioden

Pladser med eller uden strøm til campingvogn, autocamper, bobil telt

Standard plads uden strøm

Plads til campingvogn, telt, teltvogn, autocamper. til dig som ikke ønsker strøm. De fleste er ca. 10×10 meter eller større men uden mulighed for strømtilslutning. De fleste pladser ligger lidt i kanten af pladsen, men der er også mange pladser tæt ved legeplads eller bygninger.

Vi har 68 standard pladser uden strøm. I vinterperioden benytter vi vores standard pladser med strøm, hvis du ikke ønsker strøm

Camping med motorcykel og telt. på bikercamping med telt

Teltplads max 80 m2

Lille plads til telt, eller hvis du sover i bilen. Pladserne er uden mulighed for strømtilslutning. Området med små teltpladser ligger ved den sydlige toiletbygning i et roligt område..

Vi har 21 små pladser til telte. I vinterperioden benytter vi vores standard pladser med strøm, hvis du ønsker at overnatte i telt. Ideel for dig på motorcykel, cykel, vandretur eller i bil med lille telt.

Canpingplads store pladser Nordjylland nordsø kyst

Stor plads 140 m2

Ekstra stor plads til Autocamper, campingvogn eller telt. Pladserne er med 220 v / 10 A. strømtilslutning. Pladserne ligger rund på campingarealet. Mange af vores standard pladser er 10-12 meter, så 140 m2 pladserne, er til ekstra store campingvogne og autocampere.

Vi har 30 ekstra store pladser.  Hvis i kommer med meget stor campingvogn eller autocamper kan i få 2 pladser, så er der plads nok, I vinterperioden benyttes vores standard pladser med strøm,

komfortplads med vand og afløb campingplads Nordjylland vestkyst

Komfort pladser

Pladser med egen vandtilslutning og afløb. Pladserne ligger ved sydvendt skovkant. Pladserne er med 220 v / 10 A. strømtilslutning. Vi har ikke mange af disse pladser men, mange af vores standard pladser ligger tæt ved vandstandere og der er mulighed for at tømme ved alle bygninger.

Vi har 4 pladser med vand og afløb. I vinterperioden benyttes vores standard pladser med strøm,

camping med telt, teltpladser Hirtshals, Skagen, Hjørring

Camping med telt

Gode pladser til telt, tæt ved toiletbygning eller legeplads.

Kommer du med telt og ikke ønsker strøm, har vi små eller store pladser til dig og dit telt. Du kan låne service gryder mm i informationen.

campingklubber, campingtræf, grupper, familietræf

Vi har plads til større grupper familietræf eller andre typer af grupper.

Kontakt os så finder vi et område hvor i kan hygge jer samlet. Vi har mulighed for at tilbyde nogle indendørs opholdsrum hvis det ønskes.