Udlejning af familie hytter og værelser i Hirtshals ved vesterhavet

Hytteferie, familiehytter og simple overnatninger i værelser

Hos os kan du overnatte i hytter og værelser. Vi har 18 hytter af forskellig standard og typer indtettet for 2 – 6 personer. 13 af hytterne er med toilet og bad og 5 uden. Du kan benytte vores gratis faciliteter i toiletbygning, nær ved hytterne.

Hytterne kan lejes for en enkelt dag eller længere periode til en dejlig hytteferie i Nordjylland.

Vi tilbyder også transitværelser eller hytter for en enkelt overnatning istedet for en hotelovernatning f.eks. hvis du er på vej til eller fra færgerne i Hirtshals.

Vi har åbent hele året så, nogle af campinghytterne kan lejes hele året. Også i vinterperioden.

Har du ikke campingvogn eller telt, så kan du leje en hytte, på vores campingplads. Du kan bruge campingpladsens faciliteter, og alle fordelene ved at være på en campingplads. Der er dejlige forhold for både børn og voksne. Vores indendørs svømmehal er også for alle vores hyttegæster. Der er udendørs pool som er åbent i sommermånederne.

Hytterne kan lejes for en eller flere dage (i nogle uger i højsæson dog kun 7 dage) Skal du med færgen til Norge, Færøerne eller Island ligger campingpladsen kun ca. 5 minutters kørsel fra færgehavnen. Mange af vores hytter og værelser, ligger uden for bommen så du kan ankomme sent eller afrejse tidligt.

Vores hytter er af forskellig indretning og standard. Vi har både med eller uden eget badeværelse, simple værelser til 2 og hytter med plads til 6 personer. Mange af hytterne har dobbeltseng og alle hytter har eget køkken.

Vi har hytter der er indrettet som et hotel dobbeltværelse, for 2 personer. Hytterne er med eget badeværelse og toilet/wc. Du har dit eget hus med dejlig terrasse med havemøbler og et lille køkken. Vi kalder dem motelhytte type E. Hytterne kan lejes en dag eller længere periode til en dejlig weekend eller ferie i Nordjylland.

Ta på hytteferie i Nordjylland, så kan du nyde områdets dejlige natur, på alle årets tider. Vi har åbent hele året også om vinteren.

Derfor skal du på ferie i en hytte i Nordjylland